Vrasësi i 10 mijë kosovarëvë viziton Tiranën – Bill Clinton

Njerëzit kanë të drejtë të gjykojnë çdo gjë nga prespektiva e tyre, dhe unë, si gjithë të tjerët, jap gjykimin tim për fenomenet dhe ngjarjet politike që zhvillohen në mëmëdheun tonë, Shqipëri. Edhe pse hartën shqiptare dhe Shqipërinë e ka krijuar si koloni – shtet, Britania e Madhe, e gjej të udhës sërish ta quaj … Continue reading Vrasësi i 10 mijë kosovarëvë viziton Tiranën – Bill Clinton