Uncategorized

Vrasësi i 10 mijë kosovarëvë viziton Tiranën – Bill Clinton

Njerëzit kanë të drejtë të gjykojnë çdo gjë nga prespektiva e tyre, dhe unë, si gjithë të tjerët, jap gjykimin tim për fenomenet dhe ngjarjet politike që zhvillohen në mëmëdheun tonë, Shqipëri. Edhe pse hartën shqiptare dhe Shqipërinë e ka krijuar si koloni – shtet, Britania e Madhe, e gjej të udhës sërish ta quaj mëmëdhe.

Para pak javësh, akoma pa u ftohur show i ish kryebashkiakut të Kukësit, show që porositi dhe urdhëroi Amerika, Tiranën vendosi ta vizitonte surprisë, ai që njihet si kasapi i Ballkanit dhe përdhunuesi i Ballkanit, Bill Clinton.

Billi është vetëshpallur përdhunues edhe në Amerikë, por në një shoqëri pagane, siç është Amerika dhe Britania e Madhe, nuk ka shumë kuptim çështja e përdhunimit, pasi seksi në këto shoqëri nuk shikohet me lupë fetare, por me lupë pagane dhe çdo sulm seksual dhe çdo aktivitet seksual është i pranueshëm dhe i pandaluar

Bill Clinton do të mbahet mend si njeriu që pushkatoi 600 mijë boshnjakë civilë, 10 mijë shqiptarë të Kosovës dhe bëri që të përdhunohen nga mercenarët amerikanë të Millosheviç çdo femër boshnjake dhe shqiptare që ishte e aftë të qëndronte në këmbë.

E ndërsa vetëakuzimi seksual me Monika Levinskin erdhi si shpërqendrim për 600 mijë të vrarët që thereshin e pushkatoheshin çdo ditë në Bonsjë nga mercenarët dhe terroristët amerikanë, vizita e Bill terroristit në Tiranë, në opinionin tim, erdhi për të mbuluar skandalin seksual të ish kryebashkiakut të Kukësit, skandal që nuk kapi ato  pritshmëri që kishte  parashkuar celula teroriste amerikane në Tiranë, ambasada amerikane.

E kush do të bënte që të harrohej skandali i ish kryebashkiakut, përveç një njeriu si Billi, për të cilin është investuar aq shumë për skandalet seksuale? Deri aty lidhen dy ngjarjet, sa një gazetë greke bashkonte emrin e kryebashkiakut të Kukësit me emrin e Bill Clinton. E vetëm një përdhunues dhe vetëm një kasap dhe terrorist si Bill Clinton do t’i bënte hije ngjarjes dhe skandalit të inskenuar të ish kryebashkiakut të Kukësit.

Sa i përket Kosovës, vendi ku Bill Clinton ka pushkatuar 10 mijë shqiptarë dhe përdhunuar mbi 300 mijë kosovare, e shohin si hero, pasi çdo njeri tjetër që ishte i aftë të kuptonte terroristin brenda Bill Clinton është pushkatuar me kohë.

Këto ishin dy fjalë për terroristin dhe kasapin e Ballkanit, Bill Clinton.

Nderim Lushi

3 shtator, 2023

Grykë – Çajë, Kukës

Nderim Lushi

About Author

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup