Albanian Resistance

Kurthi Scholz-Putin: Tentativa për të vrarë shqiptarë në tokën gjermane

Mediat kanë raportuar për një bisedë telefonike mes Kancelarit Scholz dhe Presidentit Putin, në të cilën Putin ka shprehur shqetësimin e tij në lidhje me mercenarët shqiptarë, të cilët i janë bashkuar Ukrainës në frontin kundër Rusisë. Po pse duhet t’i ankohet Putin një individi që nuk e lidhën gjë me shqiptarët dhe pse duhet […]

Albania Albanian Resistance American Terrorism

4 viktimat e 21 janarit si terrorizëm amerikan i zakonshëm

Kaosi dhe sekretja janë dy elementë të rëndësishëm të terrorit amerikan në Shqipëri. Viti 1912 shënon copëtimin e trojeve shqiptare nga Britania e Madhe dhe më tej krijimin e një shteti mikroskopim shqiptar, shtet që do të mbahej nën izolim dhe nën terror amerikan gjatë shekullit në vijim. Më 21 janar të vitit 2011 Shqipëria […]

CIA

Denoncim publik mbi sulmet ndaj website-eve

Javën e fundit dy nga faqet e mia, peticion.al dhe kukespost.com, u sulmuan. Sulmet kibernitike i dëmtuan pjesërisht ose plotësisht faqet, siç është rasti i kukespost.com, e cila ishte fshirë pothuajse e tëra. Faqet i rikuperuan vetëm përmes backup dhe tani janë fuksionale. Diçka e tillë është rutinë me website-et, edhe pse mirëmbahen në mënyrë të […]

Albania

Ngushëllimet e mia gjithë shqiptarëve në këtë 28 nëntor – Sabri Lushi

Ngushëllimet e mia gjithë shqiptarëve në këtë 28 nëntor. Kjo ditë simbolizon rënien e kombit shqiptar. 110 vite më parë, armiqtë tanë perëndimorë në bashkëpunim me spiunë dhe agjentë shqiptarë e shitën të ardhmen tonë dhe i ndanë njerëzit tanë në pesë apo gjashtë shtete. Shqiptarët dikur ishin komb i fuqishëm – kryevezirë të Perandorisë […]

Albanian Resistance

Grabitësit britanikë dhe okupatorët amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të regjistrojë 400 HEC-e aktivë, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë bërë ndonjëherë në Shqipëri. HEC-et, përveç grabitjes së pastër amerikane të energjisë që prodhohet, do të bllokojnë rreth 30% të territorit të RSH-së nga impakti direkt, dhe ai indirekt përmes shpalljes si zona të […]

Albanian Resistance

Terrori britanik në Shqipëri dhe grabitja e arit shqiptar

Së fundmi facebook ka shpërndarë një shkrim dhe disa dokumente të rreme, të cilat akuzojnë Britaninë e Madhe si grabitësit e arit shqiptar, një grabitje e vetëshpallur e ngjashme me grabitjet e vetëshpallura të spiunëve britanikë, Ahmet Zogu dhe Ilir Meta. Në media është komentuar gjerësisht si grabitje angleze, ose është lënë të nënkuptohet si […]

Albania

Nisma për dëbimin e Leka Zogu II

Leka Zogu II është nipi i ish mbretit të vetëshpallur, Ahmet Zogu. Ahmet Zogu ka lënë gjurmë dhe histori në Shqipëri, edhe pse realisht nuk ka lënë asnjë intervistë me zë dhe figurë, por ato i la me pushkë të pabesë dhe me grabitje. Ahmet Zogu masakroi dhe pushkatoi pa gjyq mijëra e mijëra shqiptarë; […]

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup