Home » Albanian Resistance

Grabitësit britanikë dhe amerikanë të mbahen nën kontroll në Shqipëri

Shqipëria së shpejti do të kapi numrin e 400 HEC-ve, të cilët përbëjnë grabitjen më të madhe që amerikanët dhe britanikët kanë bërë ndonjëherë në Shqipëri. HEC-et, përveç grabitjes së pastër amerikane, do të bllokojnë rreth 30% të territorit të RSH-së nga impakti direkt, dhe ai indirekt, kjo përmes shpalljes si zona të mbrojtura të…

Terrori britanik në Shqipëri dhe grabitja e arit shqiptar

Së fundmi facebook ka shpërndarë një shkrim dhe disa dokumente të rreme, të cilat akuzojnë Britaninë e Madhe si grabitësit e arit shqiptar, një grabitje e vetëshpallur e ngjashme me grabitjet e vetëshpallura të spiunëve britanikë, Ahmet Zogu dhe Ilir Meta. Në media është komentuar gjerësisht si grabitje angleze, ose është lënë të nënkuptohet si…

Organizohu dhe kërko të drejtën tënde

Përpara se të vendosni të organizoheni publikisht për të kërkuar të drejtat tuaja duhet të konsideroni disa të vërteta të dala nga eksperienca. Kjo që do të shkruaj bazohet mbi eksperiencë të vërtetë dhe kjo eksperiencë mund të shërbejë si një burim informacioni për të gjithë ju,  por në ndryshim ju keni avantazhin që të…

Tallja amerikane e radhës, BE i thotë jo Shqipërisë

Nëse në vitin 1912 jemi pushtuar nga anglezët, apo jemi çliruar për t’u pamvarur dhe për të varur njëkohësisht gjithë elitën e kohës, këtë duhet ta sqarojmë ekskluzivisht vetëm përmes spiunëve të CIAs, pasi ata janë të vetmit që shkruajnë, sqarojnë dhe e bëjnë historinë e Shqipërisë! Vetëm ata janë të aftë, që një spiun…

Për një kontratë të re me SHBA-të

Get tirana.social on google play: Çdo shqiptar duhet të organizojë rezistencën e tij në mënyrë të pavarur dhe sa më larg partive. Vetëm një reagim i shqiptarëve të zakonshëm do të mund të bënte që shumë gjëra të ndryshonin për mirë. Kjo është koha që të kërkojmë një kontratë të re me SHBA-të dhe t’i…

Amerika na qëndron mbi kurriz dhe jo në krah

Shqiptarët nuk kanë qenë këto që janë sot, pra të ngatërruar, të konfuzuar dhe të çorientuar, pasi kjo Shqipëri është ngritur mbi kocka njerëzish dhe mbi masakra, ku të gjithë ata që dinin shkrim e këndim thjesht janë pushkatuar, prandaj sot jemi këta që jemi. Get tirana.social on google play: Është shumë e rëndësishme që…

Ballkani i Hapur si izolim amerikan

Shkarkoni aplikacionin e rrjetit social lokal, https://tirana.social/ Nuk ka dyshim që serbët kanë qenë gjithmonë mercenarët e preferuar të Amerikës, pavarësisht që këtë post sot duket që e kanë shqiptarët. Kjo provohet dhe publikisht përmes, Milan Panic, qytetar amerikan, i cili mbajti postin e kryeministrit dhe të ministrit të mbrojtjes në Ish Jugosllavi (1992-1993). Ashtu siç nuk…

12

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!