Home » Ukraine

Zelensky dhe Putin po luftojnë qytetarët e vet

Çfarë do të bënte Zelensky dhe ata prapa tij, nëse donin të asgjësonin një opozitë të tërë në Ukrainë. Një vend që posedon tokën më të mirë në botë, por që qëllimisht është izoluar nga BE, SHBA dhe Rusia për t’i lënë të varfër. Normalisht në atë popullsi me 40 milionë banorë lindën opozitarizëm dhe…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!