Home » Serbia

Viti 1992: një amerikan si kryeministër i Serbisë

Do të ishte biznesmeni amerikan, Milan Paniç, të cilit do t’i besohej posti i kryeministrit të Serbisë dhe Malit të zi, union që në atë kohë njihej si Republika Federale e Jugosllavisë. Amerikani Milan Paniç do ta mbante postin e kryeministrit nga 14 korrik 1992 deri më 9 shkurt 1993. Kjo marrëveshje publike SHBA –…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!