Home » Archives for May 2022

Shkatërrimi i 500 fabrikave u urdhërua nga boshti Athinë-Beograd-Washington!

Amerika, apo fqinjët tanë e urdhëruan shkatërrimin e industrisë shqiptare? Shkarkoni aplikacionin tirana.social    Më poshtë keni dy komente, njëri shkruar në vitin 2015, dhe tjetri i sotëm, maj 2022. Koment i shkruar në vitin 2015  Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!