Home » Archives for June 2022

Ballkani i Hapur si izolim amerikan

Shkarkoni aplikacionin e rrjetit social lokal, https://tirana.social/ Nuk ka dyshim që serbët kanë qenë gjithmonë mercenarët e preferuar të Amerikës, pavarësisht që këtë post sot duket që e kanë shqiptarët. Kjo provohet dhe publikisht përmes, Milan Panic, qytetar amerikan, i cili mbajti postin e kryeministrit dhe të ministrit të mbrojtjes në Ish Jugosllavi (1992-1993). Ashtu siç nuk…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!