Home » Archives for March 2022

Shqipëria dhe armiqtë e saj

Situata politike në Shqipëri kërkon një vështrim serioz dhe të thellë. Siç duket qartë, problemi tashmë nuk është i lidhur me një individ, parti apo grup politik; gjithashtu, ajo nuk është rezultat i ndonjë ideologjie të gabuar politike – e majtë apo e djathtë. Problemi është më serioz dhe më i thellë. Siç e dimë…

Zelensky dhe Putin po luftojnë qytetarët e vet

Çfarë do të bënte Zelensky dhe ata prapa tij, nëse donin të asgjësonin një opozitë të tërë në Ukrainë. Një vend që posedon tokën më të mirë në botë, por që qëllimisht është izoluar nga BE, SHBA dhe Rusia për t’i lënë të varfër. Normalisht në atë popullsi me 40 milionë banorë lindën opozitarizëm dhe…

Kurthi Scholz-Putin ndaj shqiptarëve – reagon Tirana

Më 10 mars 2022, në një postim reagova rreth një telefonate të zhvilluar mes Kancelarit Gjerman Olaf Scholz dhe Presidentit Rus Vladimir Putin, ku sipas mediave, Presidenti Putin i është ankuar Kancelarit Scholz për mercenarët shqiptarë, të cilët po i bashkohen frontit të luftës në Ukrainë krah ushtrisë ukrainase, reagim që Tirana iu “përgjigj” vetëm…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!