Home » Archives for April 2022

Të kthehesh nga Gjermania

Back to Albania… Të kthehesh shëndosh e mirë nga Gjermania, e jo në arkivol, siç janë kthyer dhjetra e qindra aktivistë politikë nga Ballkani dhe tërë bota, ku vlen për të përmendur masakrën në Gjermani të vëllezërve Gërvalla, për të cilët personalisht në një shkrim kam akuzuar shërbimet sekrete gjermane, është shumë rastësi. Pas 8…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!