Home » Archives for January 2022

Kujdes! Regjimi i Tiranës nuk kursen askënd, të gjithë jeni shenjestër, miq dhe opozitarë të regjimit!

Shqiptarët duhet të heqin dorë përgjithmonë nga partitë politike shqiptare; ndoshta nesër do të jetë shumë vonë dhe papritur do të gjendeni në burg, i listuar si terrorist i brendshëm (siç përfunduan mbështetësit e Gylenit në Turqi dhe mbështetësit e Trump në SHBA) dhe i listuar në lista të zeza të njohura ndërkombëtarisht. Prandaj fikni…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!