Home » Archives for September 2021

Armiqtë e shqiptarëve

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara dhe nuk mund të konkuronin tregun e jashtëm. Besoj keni dëgjuar që në ditët e sotme lufta nuk është më me heshta, shpata dhe pushkë, (përgjithësisht) por sot lufta e vërtetë është lufta e tregjeve,…

Nën Perandorinë Amerikane

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara dhe nuk mund të konkuronin tregun e jashtëm. Besoj keni dëgjuar që në ditët e sotme lufta nuk është më me heshta, shpata dhe pushkë, (përgjithësisht) por sot lufta e vërtetë është lufta e tregjeve,…

Një letër drejtuar Parlamentit të Shtetit të Izraelit (përgatitja)

“Hebrenjtë e rinj” të Gjermanisë – Emigrantët Jetojmë në një botë shumë të thjeshtë për elitat, ku gjithçka sillet rreth parave, fitimit dhe gjenocidit, ndërsa për ne njerëzit e zakonshëm gjithçka është shumë e komplikuar: kaotike, gjakatare, me qeveri terroriste dhe të gjithë jetojmë në një botë, e cila i ngjan një oqeani të pafund…

Njohja e patentave në Gjermani: Apel për tubime simbolike në Gjermani dhe në Tiranë

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Gjermani kanë ngritur prej kohësh shqetësimin e mosnjohjes së lejes së drejtimit të automjeteve. Zëri i tyre, si çdo gjë tjetër në këto 30 vite sistem korruptiv, ka shkuar në vesh të shurdhër. Pa kaluar në shumë detaje, shqiptarët duhet të dinë që janë autoritetet shqiptare, të cilët, për të…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!