Kontrate e Re

Emigrantët të sponsorizojnë protestat në Tiranë (patentat dhe e drejta e punësimit në BE)

Shqiptarët janë subjekt i një aparteidi dhe izolimi të papreçedentë që BE ka vendosur ndonjëherë ndaj një vendi fqinj, përjashtuar gjenocidin e bërë ndaj popullsisë së pafajshme Boshnjake. Politikanët Shqiptarë duhet të heqen nga ekuacioni i kërkimllogarisë, pasi ata janë thjesht nëpunës dhe zyrtarë që emërohen dhe mbahen nga perëndimi, kështu që sa më pak […]

Albanian Resistance

Lista e Zezë: Mijra shqiptarë në listat e Ambasadës Amerikane në Tiranë

Më në fund Shqipëria dhe Kosova, pra shqiptarët e Ballkanit, janë futur në vendet që duhet përfaqësuar antiamerikanizmi, dhe kjo është vërejtur zyrtarisht në lëvizjet publike në Shqipëri, hapur dhe publikisht kundër qëndrimeve të Ambasadës Amerikane në Tiranë. Teknikisht shqiptarët nuk janë antiamerikanë, nga ana tjetër as amerikanët nuk janë antishqiptarë, por janë elitat amerikane, […]

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup