Home » Archives for February 2023
CIA

Denoncim publik mbi sulmet ndaj website-eve

Javën e fundit, dy nga faqet e mia, peticion.al dhe kukespost.com, u sulmuan. Sulmet kibernitike i dëmtuan pjesërisht ose plotësisht faqet, siç është rasti i kukespost.com, e cila ishte fshirë pothuajse e tëra. Faqet i rikuperuan vetëm përmes backup dhe tani janë fuksionale. Në fakt diçka e tillë është rutinë me faqet, edhe pse mirëmbahen në…

Subscribe to Newsletter and
get a discount!

Subscribe and get exclusive offer!

No SAPM! We not share your email to any 3rd part companies!

Thank You for Subscription!