Albania

Provokon spiuni CIA-s, Agron Llakaj

“Kthehemi pas në kohë me këtë foto. Jemi në vitin 1987. Plazhi ishte pw shezllonë, pa pagesë, pa kufij, pa shishe shampanje, pa pistoleta dhe pa kallash. Bukë, djathë dhe domate, por secili me çadrën e tij. Rëra nuk kishte as pronar dhe as pushtues. Të gjithë të barabartë!”, kështu do të shprehej në një status […]

Albanian Resistance

Organizohu dhe kërko të drejtën tënde

Përpara se të vendosni të organizoheni publikisht për të kërkuar të drejtat tuaja duhet të konsideroni disa të vërteta të dala nga eksperienca. Kjo që do të shkruaj bazohet mbi eksperiencë të vërtetë dhe kjo eksperiencë mund të shërbejë si një burim informacioni për të gjithë ju,  por në ndryshim ju keni avantazhin që të […]

Albanian Resistance

Tallja amerikane e radhës, BE i thotë jo Shqipërisë

Nëse në vitin 1912 jemi pushtuar nga anglezët, apo jemi çliruar për t’u pamvarur dhe për të varur njëkohësisht gjithë elitën e kohës, këtë duhet ta sqarojmë ekskluzivisht vetëm përmes spiunëve të CIAs, pasi ata janë të vetmit që shkruajnë, sqarojnë dhe e bëjnë historinë e Shqipërisë! Vetëm ata janë të aftë, që një spiun […]

Albania

Pas Jo-së së BE amerikanët vihen në lëvizje

Siç pritej dhe siç ishte planifikuar, marionetat amerikane në Bruksel kanë rikonfirmuar Jo-në e radhës për çeljen e negociatave për Shqipërinë. Get tirana.social on google play: Nga ana teknike samitet e BE-së në lidhje me hyrjen apo mos hyrjen të një vendi në BE zhvillohen në çdo 5 ose 10 vite, por për arsye praktike […]

Albanian Resistance

Për një kontratë të re me SHBA-të

Get tirana.social on google play: Çdo shqiptar duhet të organizojë rezistencën e tij në mënyrë të pavarur dhe sa më larg partive. Vetëm një reagim i shqiptarëve të zakonshëm do të mund të bënte që shumë gjëra të ndryshonin për mirë. Kjo është koha që të kërkojmë një kontratë të re me SHBA-të dhe t’i […]

Albanian Resistance

Amerika na qëndron mbi kurriz dhe jo në krah

Shqiptarët nuk kanë qenë këto që janë sot, pra të ngatërruar, të konfuzuar dhe të çorientuar, pasi kjo Shqipëri është ngritur mbi kocka njerëzish dhe mbi masakra, ku të gjithë ata që dinin shkrim e këndim thjesht janë pushkatuar, prandaj sot jemi këta që jemi. Get tirana.social on google play: Është shumë e rëndësishme që […]

Perandoria Amerikane

Qeveria amerikane është armike e përbetuar e shqiptarëve

Ka dallim mes popullit amerikan dhe qeverisë amerikane prandaj duhet ndarë në çdo reagim populli nga qeveria e korruptuar amerikane. Get tirana.social on google play: S’ka dyshim që populli shqiptar ka pasur gjithmonë vetëm një armik, atë që nisi si Perandoria Britanike dhe që vazhdon sot si qeveria amerikane. Sa i përket Kosovës, ekzistojnë të […]

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup