Kontrate e Re

Emigrantët të sponsorizojnë protestat në Tiranë (patentat dhe e drejta e punësimit në BE)

Shqiptarët janë subjekt i një aparteidi dhe izolimi të papreçedentë që BE ka vendosur ndonjëherë ndaj një vendi fqinj, përjashtuar gjenocidin e bërë ndaj popullsisë së pafajshme Boshnjake. Politikanët Shqiptarë duhet të heqen nga ekuacioni i kërkimllogarisë, pasi ata janë thjesht nëpunës dhe zyrtarë që emërohen dhe mbahen nga perëndimi, kështu që sa më pak […]

Albanian Resistance

Lista e Zezë: Mijra shqiptarë në listat e Ambasadës Amerikane në Tiranë

Më në fund Shqipëria dhe Kosova, pra shqiptarët e Ballkanit, janë futur në vendet që duhet përfaqësuar antiamerikanizmi, dhe kjo është vërejtur zyrtarisht në lëvizjet publike në Shqipëri, hapur dhe publikisht kundër qëndrimeve të Ambasadës Amerikane në Tiranë. Teknikisht shqiptarët nuk janë antiamerikanë, nga ana tjetër as amerikanët nuk janë antishqiptarë, por janë elitat amerikane, […]

Kontrate e Re

Armiqtë e shqiptarëve

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara dhe nuk mund të konkuronin tregun e jashtëm. Besoj keni dëgjuar që në ditët e sotme lufta nuk është më me heshta, shpata dhe pushkë, (përgjithësisht) por sot lufta e vërtetë është lufta e tregjeve, […]

Albanian Resistance The truth

Nën Perandorinë Amerikane

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara dhe nuk mund të konkuronin tregun e jashtëm. Besoj keni dëgjuar që në ditët e sotme lufta nuk është më me heshta, shpata dhe pushkë, (përgjithësisht) por sot lufta e vërtetë është lufta e tregjeve, […]

Human Rights

Një letër drejtuar Parlamentit të Shtetit të Izraelit (përgatitja)

“Hebrenjtë e rinj” të Gjermanisë – Emigrantët Jetojmë në një botë shumë të thjeshtë për elitat, ku gjithçka sillet rreth parave, fitimit dhe gjenocidit, ndërsa për ne njerëzit e zakonshëm gjithçka është shumë e komplikuar: kaotike, gjakatare, me qeveri terroriste dhe të gjithë jetojmë në një botë, e cila i ngjan një oqeani të pafund […]

Germany

Njohja e patentave në Gjermani: Apel për tubime simbolike në Gjermani dhe në Tiranë

Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Gjermani kanë ngritur prej kohësh shqetësimin e mosnjohjes së lejes së drejtimit të automjeteve. Zëri i tyre, si çdo gjë tjetër në këto 30 vite sistem korruptiv, ka shkuar në vesh të shurdhër. Pa kaluar në shumë detaje, shqiptarët duhet të dinë që janë autoritetet shqiptare, të cilët, për të […]

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup