Albanian Resistance

Amerika na qëndron mbi kurriz dhe jo në krah

Shqiptarët nuk kanë qenë këto që janë sot, pra të ngatërruar, të konfuzuar dhe të çorientuar, pasi kjo Shqipëri është ngritur mbi kocka njerëzish dhe mbi masakra, ku të gjithë ata që dinin shkrim e këndim thjesht janë pushkatuar, prandaj sot jemi këta që jemi.

Get tirana.social on google play:

Është shumë e rëndësishme që sot të kuptojmë që nuk mund të ketë aleancë me SHBA-të, pasi ne përfaqësojmë geton e Europës, ndërsa ata përfaqësojnë perandorinë më të fuqishme dhe të vetme në botë. Amerikanët lëvizin të lirë në gjithë botën, dhe ne nuk mund t’i izolojmë ata, në të kundërt shqiptarët janë nën izolim amerikan.

Kjo marrëdhënje nuk është aleancë, por marrëdhënja mes skllavit dhe skllavopronarit të tij.

Sa më shpejt të kuptojnë këtë marrëdhënje shqiptarët, më mirë mund të bëhet.

Nderim Lushi

Nderim Lushi

About Author

You may also like

Albanian Resistance The truth

Nën Perandorinë Amerikane

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara
Albanian Resistance

Lista e Zezë: Mijra shqiptarë në listat e Ambasadës Amerikane në Tiranë

Më në fund Shqipëria dhe Kosova, pra shqiptarët e Ballkanit, janë futur në vendet që duhet përfaqësuar antiamerikanizmi, dhe kjo

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup