Albanian Resistance

Terrori britanik në Shqipëri dhe grabitja e arit shqiptar

Së fundmi facebook ka shpërndarë një shkrim dhe disa dokumente të rreme, të cilat akuzojnë Britaninë e Madhe si grabitësit e arit shqiptar, një grabitje e vetëshpallur e ngjashme me grabitjet e vetëshpallura të spiunëve britanikë, Ahmet Zogu dhe Ilir Meta. Në media është komentuar gjerësisht si grabitje angleze, ose është lënë të nënkuptohet si e tillë, por dokumentat sqarojnë që ari i presupozuar shqiptar ka përfunduar në Gjermaninë naziste, e cila, siç dihet, nuk ekzsiton më.

Britania nuk mund të akuzohet për një grabitje të izoluar, sepse ata janë themeluesit e shtetit të copëtuar shqiptar. Terroristët britanikë janë në të vërtetë zgjedha dhe okupatori në Shqipëri, të pranishëm që nga copëtimi i 1912-ës.

Terroristi britanik Ahmet Zogolli (Zogu) dhe terroristi britanik Enver Hoxha kanë përfaqësuar në Shqipëri zgjedhën dhe ndëshkimin britanik. Jo vetëm ari, por gjithçka, që nga 1912-ta e deri më sot ka shkuar dhe shkon në bankat e Londrës. Grabitja e vetëshpallur e arit bëhet për të distancuar Britaninë dhe Amerikën nga terrori zogist, enverist dhe i terroristëve të tjerë britanikë dhe amerikanë që ndëshkojnë shqiptarët që nga 1912-ta deri më sot.

Të akuzosh Britaninë për grabitje ari, të një ari që ekzistenca e të cilit nuk mund të vërtetohet kurrë, është nderi dhe avokatia më e madhe që mund t’i bëhet okupatorit dhe terroristëve britanikë. Britanikët kualifikohen për grabitës, nëse Shqipëria është shtet se mbi 100 vite. Por në të vërtetë, nëse Ahmet Zogolli, Enver Hoxha dhe çdo terrorist tjetër si Berisha, Basha, Rama, Meta, Veliaj, Alia, Nano etj, janë thjesht përfaqësues të zgjedhës britaniko-amerikane, atëherë Britania nuk kualifikohet për grabitëse, por si okupatore e territoreve muslimane shqiptare.

Nderim Lushi

Grykë – Çajë, shtator 2022

#UK


Nderim Lushi

About Author

You may also like

Albanian Resistance The truth

Nën Perandorinë Amerikane

Në Shqipërinë e viteve ’90 – ’95 ishin në gjendje pune rreth 500 fabrika, të cilat ishin relativisht të amortizuara
Albanian Resistance

Lista e Zezë: Mijra shqiptarë në listat e Ambasadës Amerikane në Tiranë

Më në fund Shqipëria dhe Kosova, pra shqiptarët e Ballkanit, janë futur në vendet që duhet përfaqësuar antiamerikanizmi, dhe kjo

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER!

Close this popup